Concert ‘Vier de Vrijheid’ 14.00 uur

Op zondag 5 mei 2019 treedt popkoor Noisy Voices uit Cuijk op in de kloosterkerk aan de Kloosterlaan 24 te Sint Agatha. Aanvangstijd: 14:00 uur.

5 Mei is de dag van de vrijheid. In het hele land wordt de bevrijding gevierd in bevrijdingsfestivals. In de programmakeuze heeft Noisy Voices zich daarom laten leiden door het thema: “Vier de vrijheid”.

Noisy Voices staat onder leiding van dirigent Peter Broekmans en wordt begeleid door het eigen combo van vijf muzikanten. Ze zingen een keuze uit hun gevarieerde repertoire, aangevuld met nieuwe nummers en een speciaal blok met nummers van Queen.

Na het concert volgt een gezellige ontmoeting met koffie, thee of een drankje in café De S-Bocht Liesmortel 4 Sint Agatha.

Entree

De entree bedraagt bij reservering en aankoop vooraf € 4,00. Entreekaartjes reserveren via e-mailadres mail@noisyvoices-cuijk.nl Kaartjes zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van ’t Kelderke, Grotestraat 5a Cuijk. Voor zover de voorraad strekt is het mogelijk om bij de aanvang van het concert kaartjes te kopen voor € 5,00 per persoon.

Download hier de flyer.