Bezoek & rondleiding

Bezoek

Wandelaars zijn dagelijks welkom in de kloostertuin, toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Meer informatie over de tuin vindt u hier.

In het zomerseizoen is een deel van het klooster toegankelijk voor individuele bezoekers : van 1 mei tot 1 november, op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur. In het Bezoekerscentrum kunt u terecht voor informatie en voor koffie/thee en versnaperingen. Verder zijn de kloosterkerk en de tentoonstelling in het Erfgoedcentrum toegankelijk. Meer informatie over de tentoonstelling:
www.kloostersintagatha.nl/tentoonstelling

De Kruisheren verzorgen dagelijks een eucharistieviering en andere gebedstijden die toegankelijk zijn voor belangstellenden: www.kloostersintagatha.nl/vieringen

In de studiezaal van het Erfgoedcentrum kan archiefonderzoek worden verricht. De studiezaal is geopend op donderdagen en vrijdagen. Voor meer informatie over archiefonderzoek:
www.erfgoedkloosterleven.nl
info@erfgoedkloosterleven.nl

Rondleiding

Op donderdagen en vrijdagen organiseert het Erfgoedcentrum rondleidingen voor groepen. U dient hiervoor tijdig een afspraak te maken. De kosten bedragen € 4,00 per persoon met een minimum van € 40,00. Meer informatie over rondleidingen:
www.erfgoedkloosterleven.nl
info@erfgoedkloosterleven.nl